TERVETULOA!

Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, taloyhtiöt sekä yritykset. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja palveluihin.

Yhteystiedot

Sähköposti

tammiputki(at)tammiputki.fi

puhelinnumerot
myymälä

02 641 8080

työtilaukset

040 7315 963

Tammi-Putki Oy

1457495-3

Verkkolaskutusosoite: 003714574953

OVT-Tunnus: 003714574953Välittäjän tunnus: ITELFIHH

Vastaanotamme sekä lähetämme laskuja sähköisessä muodossa: Lisätiedot tammiputki((a))tammiputki.fi

Tammi-Putki Oy myy ALV 8 C § mukaista rakentamispalvelua, jonka myyntiin sovelletaan käännettyä arvonlisäveroa ostajan täyttäessä lain asettamat kriteerit.

MIKÄ ON SINUN VALINTASI?

- Maalämpö
- Ilmavesilämmitys
- Ilmalämpöpumput
- Öljylämmitys
- Pelletti- ja hakelämmitys
- Puulämmitys
- Sähkölämmitys
- Aurinkolämpö
- Kaukolämpö
- Lämmönsäätö

Ilmainen maalämpömitoitus

Ilmainen maalämpömitoitus myymälästämme. Varaa aikasi tammiputki@tammiputki.fi

Asennuspalvelun työtilaukset:

Arkisin 8-16 puh. 040 7315 963

LV-Päivystys puh. 044 5198 724

Netin kautta: www.tammiputki.fi/työtilaus

Lämmitys

energialahteet_300.jpg

kaukoralogo.jpg Kaukora Oy on LVS-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 1976 ja tähän päivään mennessä Kaukora Oy on valmistanut lähes 500 000 Jäspi-lämmityslaitetta. Kaukora Oy:n tuotteet valmistetaan nykyaikaisin menetelmin ja konein. Luotettavuus, toimivuus, kestävyys ja tehokkuus ovat itsestäänselvyyksiä Jäspi-tuotteissa.  Tästä sivuille: www.kaukora.fi

Lämmitysjärjestelmän valinta ja suunnittelu vaikuttavat keskeisesti asumisen mukavuuteen ja käyttökustannuksiin. Lämmitysjärjestelmän valinnassa kannattaa huomioida hankinta- ja käyttökustannusten lisäksi myös ympäristöystävällisyys, laitteiston käyttövarmuus ja käytön vaivattomuus.

Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty ja valmistettu Suomessa yli 60 vuoden ajan asiakaslähtöisesti. Lämmitysjärjestelmiltä on aina vaadittu energiataloudellisuutta, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. Näistä lähtökohdista Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.

Jäspi- ja JÄMÄ-tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämmitysratkaisu kaikkiin energiamuotoihin, olipa lämmitysjärjestelmänä sitten öljy-, sähkö-, puu-, pelletti-, hake-, lämpöpumppu-, aurinko- tai kaukolämmitys tai näiden yhdistelmä. Kaukoran tehtävä on valmistaa korkealaatuisia lämmityslaitteita, valita niistä yhdessä omakotiasukkaan kanssa hänelle sopivin laiteratkaisu ja olla mukana sen käytössä laitteen koko elinkaaren ajan.

web_econature.jpeg web_pellettixl.jpeg web_solar300pak.jpeg
ariterm.logo.jpeg Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia ja toimintavarmoja, joilla saavutetaan pitkä käyttöikä. Samanaikaisesti lämmitysinvestointisi biopolttoaineelle on tuottoisa verrattuna muihin ratkaisuihin. Tästä sivuille:www.ariterm.fi

Ariterm on skandinavian johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Valmistus tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa, kaksi maata joilla on kokemusta kylmyydestä ja tavoista kohdata se. Se varmistaa että laitteisto on suunniteltu pohjolan ilmastoon. Ariterm:llä on satavuotiset perinteet jotka luovat pohjan uusille ajatuksille ja halulle olla huipulla luontoystävällisten, tehokkaiden ja toimintavarmojen lämmitysratkaisujen luomisessa.

shrink.php.jpeg poltin.jpeg pelletti_1.jpeg
logo.jpeg NIBE - konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä. NIBE-Haato Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Tästä sivuille: www.nibe.fi

Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?

Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä:kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE - jälleenmyyjältä.

NIBE Maalämpöpumput

Lämpöpumppumme tarjoavat erinomaisia säästömahdollisuuksia. Lämmityskustannuksia voidaan pienentää jopa 75 %, kun hyödynnetään maahan varastoitunutta energiaa. Keskikokoisessa talossa tämä merkitsee noin 20 000 kW tunnin säästöä vuositasolla.

NIBE Maalämpöpumput >>

NIBEn Ilmavesilämpöpumput

Markkinoilla on useita erimerkkisiä ja –mallisia lämpöpumppuja, jotka ottavat lämpöenergiaa ulkoilmasta. Koska yksikään ulkoilmalämpöpumppu ei pysty itsekseen lämmittämään taloa kylmänä vuodenaikana, tarvitaan sähkö-, öljy- tai puukattila tuottamaan lämpö, jota pumppu ei pysty tuottamaan.

NIBEn ilmavesilämpöpumput >>

NIBE Poistoilmalämpöpumput

Ottamalla talteen sisäilman lämpö saavutetaan myös huomattavia säästöjä, ja ilmanvaihto toimii hyvin.

Rakennusmääräysten mukaan sisäilman pitää vaihtua kokonaan kahden tunnin välein, ja 30 % poistoilman sisältämästä energiamäärästä on otettava talteen rakennuksen lämmitykseen.

NIBE Poistoilmalämpöpumput >>

NIBE ja Haato Lämminvesivaraajat

Tarjoamme tehokkaita lämminvesivaraajia niin pieniin vapaa-ajan asuntoihin kuin suuriin huviloihinkin. Erilaisille vesilaaduille löytyy kolmea eri korroosiosuojausta; ruostumaton, emali tai kupari.

NIBE ja Haato Lämminvesivaraajat >>

NIBE Sähkökattilat

Suuri valikoima tehokkaita sähkökattiloita jotka soveltuvat kaikkiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Lukuisia kytkentävaihtoehtoja.

NIBE Sähkökattilat >>

NIBE Pellettikattilat >>

NIBE Puukattilat >>

Miksi vesikiertoinen lämmitys?

Kun sinulla on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä voit aina tulevaisuudessa helposti muuttaa lämmitysmuotoasi. Koskaan ei voi tietää mitä sähkö maksaa kymmenen tai öljy viiden vuoden kuluttua. Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä soveltuu aurinko-, puu-, pelletti- tai vaikkapa maalämpöpumppulämmitykseen. Lisäksi esimerkiksi vesikiertoisen lattialämmityksen käyttäjämukavuus koetaan usein hyväksi. Lämmitys on ”pehmeämpää” kuin suoralla sähköllä. 

pellux200_liten.jpg compact_grupp_liten.jpg acvm270_ams10_small.jpg
lpmlogo.jpg Danfoss LPM on alansa johtava suomalainen kaukolämpötekniikan kehittäjä ja valmistaja. Tehokkaat, varmat ja kokonaiskustannuksiltaan edulliset lämmönjakokeskukset ja -lämmönsiirtimet ovat yli 30 vuoden kehitystyön ja osaamisen tulos. Danfoss LPM:n tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin kiinteistöihin - niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin.

Hertta-100

Lämmönjakokeskus pientalon kaukolämmitykseen.

Hertta-100 seinälle asennettava pientalon lämmönjakokeskus sopii patteri- ja lattialämmitykseen sekä käyttöveden lämmittämiseen.

Yleistä
Kaukolämmitys on luonnollinen suomalaisten taajamien lämmitysmuoto. Kaukolämmitys säästää energiaa ja ympäristöä ja on vaivaton ja huoleton lämmitysmuoto loppukäyttäjälle. Kotimainen Hertta-lämmönjakokeskus on suunniteltu pientalojen liittämiseksi kaukolämpöön. Se on helppo asentaa ja käyttää ja sopii sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Hertta-100 takaa tasaisen ja miellyttävän huonelämpötilan ja lämpimän käyttöveden.

Hertta-lämmönjakokeskus edustaa sekä tekniikaltaan että muotoilultaan kaukolämpöalan viimeisintä osaamista. Varustuksena on energiaa säästävä A-luokan lämmityksen kiertovesipumppu ja tehokkaat lämmönsiirtimet. Moderni, eristävä suojakotelo lisää laitteen turvallisuutta. Rungosta eristetyn rakenteen ja suojakotelon ansiosta käyntiääni on hiljainen.

Danfoss LPM -ammattilaiset ovat valinneet Hertta-lämmönjakokeskukseen korkealaatuista, uusinta kaukolämpötekniikkaa. Kaikki tuotteemme on testattu Danfoss LPM:n tutkimuslaboratoriossa, joka on Suomen ainoa kaukolämmön lämmönjakokeskuksille ja sen komponenteille tarkoitettu tutkimuslaboratorio.

Hertta-100 on kahden piirin lämmönjakokeskus lattia- tai patterilämmitykseen ja käyttöveteen. Hertta-100 lämmönjakokeskus on mitoitettu omakotitalolle.

Varusteet
Hertta-lämmönjakokeskuksen vakiovarusteet: Elektroniset säätölaitteet, lämmityksen ja käyttöveden kiertovesipumput, eristetty suojakotelo, pistotulppa sähkökytkentään, sulkuventtiilit, painemittarit, paine-erosäädin ja paisunta-astia.

Asennus
Hertta-lämmönjakokeskus on helppo ja nopea asentaa. Sen mukana toimitetaan kiin­nitys­tarvikkeet seinäasennusta varten. Putkisto liitetään kaukolämpö-, lämmitys- ja käyttö­vesiverkostoihin. Hertta-lämmönjakokeskuksen toisiopuolen kytkentäsuunnat on vapaasti valittavissa ja ensiöpuolelle voidaan valita joko oikea- tai vasenkätinen kytkentä. Keskus kytketään sähköverkkoon pistotulpalla. Ulkoanturi kytketään säätökeskukseen pistokeliitännällä.

Takuu
Hertta-lämmönjakokeskuksen lämmönsiirtimillä ja lämmityksen kiertovesipumpulla on viiden vuoden takuu kaukolämpökäytössä kotimaassa. Muilla komponenteilla on kahden vuoden takuu.

logo.jpgTervetuloa tutustumaan Oilonin lämmitysratkaisuihin.

Kun rakennat tai täydennät lämmitysjärjestelmääsi, on tarjolla monia vaihtoehtoja ja eri lämmitysmuotojen yhdistelmiä. Kaikki Oilon Home-lämmitysjärjestelmät on suunniteltu säästämään energiaa ja ympäristöä.

Oilon Home on erikoistunut pientalojen ja kiinteistöjen lämmitykseen. Tarkoituksemme on auttaa asiakkaitamme löytämään ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen mukaisia lämmitysratkaisuja. Tärkeintä meille on löytää jokaiselle asiakkaalle sopivin lämmitysratkaisu. Tästä Oilonin sivuille

Geopro MH -maalämpöpumppu  

Uusi Oilonin Geopro MH on kotimainen moduulirakenteinen maalämpöpumppu. Se on energiatehokas, helppokäyttöinen ja varmatoiminen. Muotoilultaan se on selkeän tyylikäs. Pumpun rungon eristyksen lisäksi myös kompressori on eristetty erillisellä kotelolla hiljaisen käyntiäänen takaamiseksi. Pumppu soveltuu sekä uudistaloihin että saneerauskohteisiin.

Oilon Geopro MH -maalämpöpumppu on suunniteltu kestämään ja tuottamaan lämpöenergiaa vähäisin kustannuksin. Riittävän lämpimän käyttöveden varmistamiseksi pumpussa on yli 200 litran sisäänrakennettu varaaja.

Ominaisuudet

  • Helppo ja nopea asentaa
  • Valmiiksi johdotettu turvakytkin
  • Ulkoilman lämpötila-anturi valmiiksi johdotettu pumppuun (10 m johto)
  • Langaton kaukosäädin, jossa huonelämpötila-anturi vakiovarusteena
  • Maaliuosputket kytkettävissä laitteen vasemmalta tai oikealta puolelta
  • Suuri sisäänrakennettu käyttövesivaraaja, 220 litraa
  • Lämmityspiirin kiertovesipumppu
  • Mahdollista liittää toinen lämmityspiiri (lisävaruste)
  • Suomenkielinen ohjausautomatiikka (monikielisyys)
  • Smartweb-liitäntämahdollisuus

 Geopro GT -maalämpöpumppu

Oilonin Geopro GT -maalämpöpumppu on tehty kestämään ja tuottamaan energiaa edullisesti. Pumpun laadukkaat komponentit takaavat, että lämpöä saadaan tuotettua varmasti ja edullisesti.

Geopro GT -maalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi niin uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiinkin, joissa on suuri käyttöveden kulutus. Geopro GT -maalämpöpumppu yhdistettynä GT 750 -varaajaan on nykyaikainen ja varma ratkaisu.

Geopro GT -maalämpöpumpun käyttäjäystävällinen ohjausautomatiikka huolehtii optimaalisesta asumisviihtyvyydestä ja asunnon lämmitys voidaan jättää täysin automatiikan huoleksi. Automatiikan monipuolisuus mahdollistaa myös muiden energialähteiden, kuten aurinkolämpökeräinten yhdistämisen toimivaksi kokonaisuudeksi. Automatiikka valitsee kulloinkin edullisimmalla tavalla tuotetun energiavaihtoehdon. Järjestelmään on liitettävissä langaton etäkäyttöpaneeli, jolloin laitteen toimintaa voidaan valvoa asuintiloista.

akvaterm_logo_cmyk_1.jpgKorkealaatuiset lämminvesivaraajat ja erilaiset säiliöt - myös mittojen mukaan

akvair_smart_ger.jpg

Akvaterm Oy on perustettu vuonna 1993. Lämminvesivaraajat valmistuvat osaavissa käsissä, sillä niiden tuotantotekniikasta on Akvatermin henkilökunnalla kymmenien vuosien kokemus.

AKVAir Smart - Lämpöä ja tyyliä

AKVAir Smart on lämminvesivaraaja (lämmitys + käyttövesi), joka voidaan asentaa edustavaankin tilaan. Varaaja ei tarvitse erillistä teknistä tilaa vaan se voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Varaajan mitat on sovitettu eurooppalaisen standardin mukaisiksi.

Lue lisää: www.akvaterm.fi