TERVETULOA!

Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, taloyhtiöt sekä yritykset. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja palveluihin.

Yhteystiedot

Sähköposti

tammiputki(at)tammiputki.fi

puhelinnumerot
myymälä

02 641 8080

työtilaukset

040 7315 963

Tammi-Putki Oy

1457495-3

Verkkolaskutusosoite: 003714574953

OVT-Tunnus: 003714574953Välittäjän tunnus: ITELFIHH

Vastaanotamme sekä lähetämme laskuja sähköisessä muodossa: Lisätiedot tammiputki((a))tammiputki.fi

Tammi-Putki Oy myy ALV 8 C § mukaista rakentamispalvelua, jonka myyntiin sovelletaan käännettyä arvonlisäveroa ostajan täyttäessä lain asettamat kriteerit.

MIKÄ ON SINUN VALINTASI?

- Maalämpö
- Ilmavesilämmitys
- Ilmalämpöpumput
- Öljylämmitys
- Pelletti- ja hakelämmitys
- Puulämmitys
- Sähkölämmitys
- Aurinkolämpö
- Kaukolämpö
- Lämmönsäätö

Ilmainen maalämpömitoitus

Ilmainen maalämpömitoitus myymälästämme. Varaa aikasi tammiputki@tammiputki.fi

Asennuspalvelun työtilaukset:

Arkisin 8-16 puh. 040 7315 963

LV-Päivystys puh. 044 5198 724

Netin kautta: www.tammiputki.fi/työtilaus

Ilmanvaihto

Sähköinen jälkilämmitys
ILTO 440 Premium

Vesiperusteinen jälkilämmitys
ILTO 440 Premium Econo

ILTO 440 -koneet on tarkoitettu keskisuurten, pinta-alaltaan alle 250 m2:n omakoti- ja rivitaloasuntojen ilmanvaihtolaitteiksi. Lisäksi niitä käytetään myös kerrostalojen hajautetuissa ilmanvaihtojärjestelmissä. Jo suunnittelussa on otettu huomioon laitteen erilaiset mahdolliset asennuspaikat, ja moduulimitoituksen ansiosta se on helppo sijoittaa asuntoon kuin asuntoon.

Jos talon lämmönjakojärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys, ilmanvaihtajaksi kannattaa valita ILTO Econo. Sen jälkilämmityspatteri voidaan liittää yhtenä patterina lämpöjohtopiiriin, jolloin säästetään kallista sähköä tuloilman jälkilämmityksessä. Lue lisää tuotteista: www.ilto.fi

Ilmanvaihdon nykyaikaistaminen on tärkeä osa lämmitysjärjestelmän saneerausta
 
Perinteisen talon lämmitysenergiankulutuksesta noin 20-40 prosenttia johtuu ilmanvaihdosta. Siksi ilmanvaihtojärjestelmän energiatehokkuus on tärkeä tekijä matalaenergiarakentamisessa. Lämmitysjärjestelmän saneerauksen yhteydessä on erityisen tärkeää nykyaikastaa ilmanvaihtojärjestelmä sellaiseksi, että se tukee niitä energiansäästöpyrkimyksiä joita ämmitysjärjestelmän uusimisella tavoitellaan. 
Lämmön talteenotolla varustetussa tulo- poistoilmanvaihdossa sisään tuotava ilma lämmitetään poistettavan ilman lämmöllä. Vallox 90 SE,150 SE ja 200 SE -malleissa lämmön talteenoton tuloilman hyötysuhde on huippuluokkaa, yli 80 prosenttia, mikä ilmenee VTT:n tuotesertifikaateista.Valloxin kaikissa matalaenergiailmanvaihtokoneissa on sähköä säästävät integroidut tasavirtapuhaltimet. Tasavirtapuhaltimillavarustetut ilmanvaihtokoneet kuluttavat sähköä jopa puolta vähemmän kuin vaihtovirtapuhaltimilla varustetut. Lue lisää tuotteista: www.vallox.fi