TERVETULOA!

Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, taloyhtiöt sekä yritykset. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja palveluihin.

Yhteystiedot

Sähköposti

tammiputki(at)tammiputki.fi

puhelinnumerot
myymälä

02 641 8080

työtilaukset

040 7315 963

Tammi-Putki Oy

1457495-3

Verkkolaskutusosoite: 003714574953

OVT-Tunnus: 003714574953Välittäjän tunnus: ITELFIHH

Vastaanotamme sekä lähetämme laskuja sähköisessä muodossa: Lisätiedot tammiputki((a))tammiputki.fi

Tammi-Putki Oy myy ALV 8 C § mukaista rakentamispalvelua, jonka myyntiin sovelletaan käännettyä arvonlisäveroa ostajan täyttäessä lain asettamat kriteerit.

MIKÄ ON SINUN VALINTASI?

- Maalämpö
- Ilmavesilämmitys
- Ilmalämpöpumput
- Öljylämmitys
- Pelletti- ja hakelämmitys
- Puulämmitys
- Sähkölämmitys
- Aurinkolämpö
- Kaukolämpö
- Lämmönsäätö

Ilmainen maalämpömitoitus

Ilmainen maalämpömitoitus myymälästämme. Varaa aikasi tammiputki@tammiputki.fi

Asennuspalvelun työtilaukset:

Arkisin 8-16 puh. 040 7315 963

LV-Päivystys puh. 044 5198 724

Netin kautta: www.tammiputki.fi/työtilaus

Kylpyhuone

IDOn juuret ovat Arabiassa


IDO Kylpyhuone Oy 
on suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse, jolloin vesijohtoverkostojen rakentaminen Helsinkiin aloitettiin. Posliinitehdas perustettiin Helsinkiin, Arabian kaupunginosaan vuonna 1870. Siellä aloitettiin myös suomalaisen saniteettiposliinin valmistus. Tänä päivänä Arabian kaupunginosa on noussut uuteen kukoistukseen, ja Arabia-nimellä siellä valmistetaan edelleen erilaisia posliinituotteita.Monet ihmiset yhdistävät IDOn edelleen Arabiaan, jolla nimellä posliinitehdas tunnettiin. 1900-luvulla tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja.
 

Arabian ensimmäinen wc-istuinmalli säilyi tuotannossa yli 20 vuoden ajan.

Tuotannon kasvaessa kävivät tilat Arabianrannassa ahtaiksi. Uusi tuotantolaitos pystytettiin Tammisaareen vuonna 1969. Erilaisten muutosvaiheiden kautta saniteettiposliinin valmistajan nimi vaihtui.

IDO Kylpyhuone Oy-nimisenä yritys on toiminut vuodesta 1992.  Lue lisää:www.ido.fi

Tietoja Gustavsbergistä

Gustavsberg kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin, ja sen myyntialueita ovat Pohjoismaat, Venäjä, Valkovenäjä, Ukraina, Baltia ja monet muut. Gustavsberg-konsernin palveluksessa on noin 600 työntekijää, ja sen liikevaihto on miljardi Ruotsin kruunua. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lue lisää: www.gustavsberg.fi


                   Miksi Polaria?

Suomalainen Polaria tuntee suomalaisen kodin arjen sen pienine ja suurine haasteineen. Valaisinpeilikaapit, peilikaapit, allas-, pyykki- ja siivouskaapit muuntuvat mitoituksensa ja varustuksensa puolesta tilaan kuin tilaan. Tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina eli asennus on helppoa ja nopeaa. Valaisinpeilikaapit täyttävät kylpy- ja suihkutiloihin asennettaville sähkölaitteille asetetut (SFS 6000-7-701) turvallisuusvaatimukset. Kylpyhuonesaneerausten helpottamiseksi valaisinpeilikaappeja valmistetaan myös vikavirtasuojakytkimellä. Polaria-tuotteet valmistetaan jauhemaalatusta teräksestä. Materiaali ei syty palamaan ja on kosteutta kestävä. Polaria kantaa vastuunsa myös yhteisestä ympäristöstämme: tuotteet valmistetaan kierrätettävistä materiaaleista ja kaikkiin valmistamiimme kalusteisiin on saatavilla varaosia.

 

Tyytyväisyyden takeeksi annamme kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuun. Polaria-tuotteille on myönnetty kotimaisesta työstä ja laadusta kertova Avainlippu-tunnus vuonna 1997. Lue lisää: www.polaria.fi