TERVETULOA!

Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, taloyhtiöt sekä yritykset. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja palveluihin.

Yhteystiedot

Sähköposti

tammiputki(at)tammiputki.fi

puhelinnumerot
myymälä

02 641 8080

työtilaukset

040 7315 963

Tammi-Putki Oy

1457495-3

Verkkolaskutusosoite: 003714574953

OVT-Tunnus: 003714574953Välittäjän tunnus: ITELFIHH

Vastaanotamme sekä lähetämme laskuja sähköisessä muodossa: Lisätiedot tammiputki((a))tammiputki.fi

Tammi-Putki Oy myy ALV 8 C § mukaista rakentamispalvelua, jonka myyntiin sovelletaan käännettyä arvonlisäveroa ostajan täyttäessä lain asettamat kriteerit.

MIKÄ ON SINUN VALINTASI?

- Maalämpö
- Ilmavesilämmitys
- Ilmalämpöpumput
- Öljylämmitys
- Pelletti- ja hakelämmitys
- Puulämmitys
- Sähkölämmitys
- Aurinkolämpö
- Kaukolämpö
- Lämmönsäätö

Ilmainen maalämpömitoitus

Ilmainen maalämpömitoitus myymälästämme. Varaa aikasi tammiputki@tammiputki.fi

Asennuspalvelun työtilaukset:

Arkisin 8-16 puh. 040 7315 963

LV-Päivystys puh. 044 5198 724

Netin kautta: www.tammiputki.fi/työtilaus

Vesikalusteet

Oras on kosketusvapaiden hanojen markkinajohtaja. Laajasta hanavalikoimasta on helppo valita sopivat tuotteet niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Lisätietoja tuotteista www.oras.com

Vuonna 1945 perustettu Oras on alusta alkaen ollut alansa edelläkävijä ja panostanut hanoissa käytön mukavuuteen, turvallisuuteen ja muotoiluun. Viime vuosina Oras on toiminut yhteistyössä italialaisen designosaajan Alessin kanssa.


Hansgrohe® - ja vedestä tulee nautinto.

Ennen se tunnettiin vain nimellä "pesuhuone", nykyään se on paikka, jossa niin keho kuin mielikin virkistyy, rentoutuu ja voi hyvin. Hansgrohen panos tähän kehitykseen on ollut merkittävä. Meidän suihkumme ja hanamme ovat tuotekehittelyn mestariteoksia, joista voit nauttia joka päivä! Lue lisää tuotteista: www.hansgrohe.fi

Tarjoamme täydellisen suihku- ja hanavalikoiman kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Voit valita eri tyylisuunnista ja valtavasta valikoimasta erilaisia tuotteita - yksittäisestä suihkukahvasta aina hienostuneisiin suihkujärjestelmiin. Meiltä löydät varmasti juuri itsellesi sopivan tuotteen, riippumatta siitä, mitkä ovat tarpeesi, makumieltymyksesi tai budjettisi.

Tietoja Gustavsbergistä

Gustavsberg kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin, ja sen myyntialueita ovat Pohjoismaat, Venäjä, Valkovenäjä, Ukraina, Baltia ja monet muut. Gustavsberg-konsernin palveluksessa on noin 600 työntekijää, ja sen liikevaihto on miljardi Ruotsin kruunua. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista.

Lue lisää: http://www.gustavsberg.fi/